Handelsbetingelser


Virksomhedsoplysninger:

mammamiasverden.dk
Ternevej 2
7000 Fredericia


Mail: mia.soerensen@hotmail.com


CVR: 


Betaling

mammamiasverden.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA Mobilepay og Mastercard. Alle beløb er i danske kroner og er inklusiv moms.


mammamiasverden.dk bruger Stripe som er en godkendt betalingsgateway.


Leveringsmuligheder

Der sendes kun varer til danske adresser (ekslusiv Færøerne og Grønland). 


Kunder har følgende muligheder for levering:


Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation, datovare.


Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.


Ved returnering

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

mammamiasverden.dk
Ternevej 2
7000 Fredericia


Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.


Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så vi kan overføre det aftalte beløb tilbage på det benyttede kreditkort. 


Fortrydelsesret

Der gives ikke fortrydelsesret på downloadsvarer, da jeg ikke kan få varen retur. Købes der varer, der sendes med posten, har du 14 dages fuld returret på varer købt i webshoppen. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returneringsomkostninger skal du selv afholde.


Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.


Meddelelsen skal gives pr. mail på mia.soerensen@hotmail.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.


Hvis varen er åbnet, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Personoplysninger og samtykke


Behandling af personoplysninger

mammamiasverden.dk tager som dataansvarlig din databeskyttelse alvorligt. Vi har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Samtidig sikrer vi, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.


I forbindelse med din tilmelding til nyhedsbrevslisten eller dit køb hos mammamiasverden.dk har du indtastet eller afgivet en række personoplysninger, herunder særligt:


- Dit navn

- Din adresse

- Din e-mailadresse

- Dit telefonnummer

- Evt. dine betalingsoplysninger


Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med udsendelsen af nyhedsbreve eller ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen, og vi opbevarer disse efterfølgende, så du lettere kan handle ved os en anden gang eller fortsat kan modtage tilbud og nyheder som ønsket.


Behandling af personoplysninger – samtykke

Vi behandler kun relevante og nødvendige persondata.


Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores behandling af dine data.


Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, behandler vi din e-mailadresse, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.


Hvis du har oprettet en konto hos os gemmer vi dine personoplysninger og oplysningerne om dine køb hos os, så du fremadrettet nemt kan logge ind samt følge dine køb og købshistorik hos os, indtil du meddeler os, at du ikke længere ønsker at have en konto hos os.


Derudover kan det være bestemt ved lovgivning, hvilken type data, der er nødvendig at opbevare for vores forretningsdrift, f.eks. opbevarer vi fakturaer i henhold til kravene i Bogføringsloven.


Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på mia.soerensen@hotmail.com og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.


Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.


Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.


Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (Stripe). Vi har indgået databehandleraftaler med denne databehandler, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.


Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:


mammamiasverden.dk

E-mail: mia.soerensen@hotmail.com.


Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.


Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.


Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.


Hvis du ønsker at klage over mammamiasverden.dk’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail:dt@datatilsynet.dk.